tillbaka

Delta i Mustaschkampen som privatperson

Det enklaste sättet att vara med i Mustaschkampen som privatperson är att swisha valfritt belopp till 90 01 017. Varje krona räknas i kampen mot prostatacancer.

Logga: SwishLogotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontrollLogotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontroll
QR-kod för Swishbetalningar.

Swisha 50 kr

Mustaschkampen uppmanar alla män över 50 år att testa sig för prostatacancer.

QR-kod för Swishbetalningar.

Swisha 70 kr

I Sverige är medianåldern för insjuknande i prostatacancer 70 år.

QR-kod för Swishbetalningar.

Swisha 201 kr

En genomsnittsvecka får 201 svenska män diagnosen prostatacancer.

Fler sätt att vara med

Vi blir otroligt glada om du drar igång en insamling till förmån för Mustaschkampen tillsammans med vänner, kollegor, familj och främlingar. Koppla insamlingen till ett sammanhang eller en utmaning för bästa effekt. Att sätta upp insamlingen går på bara någon minut.

Dessutom är vi övertygade om att du och alla du känner behöver minst 1 lösmustasch och 1 reflex. Kanske en bandana i julklapp till chefen också? Dessa och andra nödvändigheter hittar du i vår webbshop.

Om du inte redan har Swish kan du skaffa det här. Vill du hellre använda bankgiro eller plusgiro? Det går såklart också bra! Instruktioner finns på Prostatacancerförbundets hemsida.

Du kan vara säker på att de pengar du ger hamnar rätt

Alla pengar som samlas in via Mustaschkampen går till Prostatacancerförbundets fond Prostatacancerfonden. Därifrån fördelas pengarna till forskning och utveckling, stipendier och opinionsbildning.

Prostatacancerförbundet innehar 90-konto som är en garanti för att fonden följer de föreskrifter och anvisningar som Svensk Insamlingskontroll har. På så sätt kan du vara säker på att pengarna går till Mustaschkampens ändamål. Här kan du se vart pengarna har gått hittills.

2019 års mustaschpin

Köp årets blåmönstrade Mustaschkamps-pin och visa att du stödjer kampen mot prostatacancer. Pinsen är perfekta att fästa på kavajer, jackor, mössor och väskor.

30
kr
Handla

Bambustrumpor - Mustaschkampen

Kvalitativa och snygga mustaschstrumpor i miljövänligt material.

60
kr
Handla

Blå keps - Mustaschkampen

Visa att du stödjer Mustaschkampen genom att bära denna snygga keps.

100
kr
Handla