tillbaka
Mustaschkampens mustaschikon

Mustasch­kampens historia

Mustaschkampen är Prostatacancerförbundets årligen återkommande kampanj till förmån för forskning, utveckling och utbildning relaterad till Sveriges vanligaste cancerform; prostatacancer. Ett viktigt mål är även att skapa uppmärksamhet och sprida kunskap om sjukdomen. Insamlade medel går till Prostatacancerfonden.

Signum för Mustaschkampen är en blå mustasch som varje år antar ny skepnad. Årets kampanjbudskap är "Det här var ..." Kampanjen drivs i Prostatacancerförbundets regi med stöd från huvudpartner, hundratals företag och organisationer samt lokala prostatacancerföreningar.

Mustaschkampen pågår varje år under november månad. Deltagarna i Mustaschkampen startar ofta egna evenemang som engagerar och inspirerar. För en del företag är Mustaschkampen ett sätt att skapa engagemang hos såväl medarbetare som kunder och leverantörer. Om du som företagare också vill vara med kan du läsa mer här.

Om Prostata­cancerförbundet

Prostatacancerförbundet är en riksorganisation med regionala och lokala patientföreningar som verkar för ökad kunskap om prostatacancer. Organisationen driver påverkansarbete för en bättre prostatacancervård och stödjer forskning och utveckling genom Prostatacancerfonden. Prostatacancerförbundet har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

För samarbeten och frågor som berör Mustaschkampen

Per-Anders Nygård, kampanjledare Mustaschkampen
070-527 22 42                                                      
per-anders@prostatacancerforbundet.se

Stöd kampen mot prostatacancer

Scanna koden i Swishappen för att stödja kampen mot prostatacancer med 100 kr.
Varje krona räknas!

Stöd kampen mot prostatacancer. Varenda krona räknas! Swisha valfritt belopp.

Swisha ditt stöd
QR-kod för Swishbetalningar.

Eller Swisha valfritt belopp till

900 10 17
Logotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontrollLogga: SwishLogotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontroll