tillbaka
Hantverkaren Tony Jivelid och de nio kampanjprodukter som ingår i årets kampanj hos Beijer.Hantverkaren Tony Jivelid och de nio kampanjprodukter som ingår i årets kampanj hos Beijer.
Mustaschkampens mustaschikon

Bygg längre liv med Beijer

För femte året i rad är Beijer Byggmaterial huvudpartner till Mustaschkampen. Kampanjens syfte är att informera och samla in pengar till kampen mot Sveriges vanligaste cancersjukdom, prostatacancer.

Precis som tidigare år kommer Beijer att via alla sina 108 byggvaruhus och e-handel sälja blåa kampanjprodukter för byggare där överskottet av försäljningen går direkt till Mustaschkampens insamling. Kunder kommer även kunna skänka bidrag till forskningen direkt via Beijers byggvaruhus och via digital insamling och på Beijers e-handel.

– Som den största bygghandelskedjan i Sverige är det självklart för oss att vara en stark partner till Mustaschkampen. Byggbranschen i Sverige har över 310 000 anställda där merparten är män, vilket gör denna kampanj väldigt angelägen för oss. Det är jätteviktigt att sprida information om sjukdomen, men det är också nödvändigt med mer pengar till forskningen. Därför vill vi uppmana våra, leverantörer, kunder och konkurrenter att sluta upp i Mustaschkampen. Ett enkelt sätt är att skapa egna digitala insamlingar som man sprider i sina kommunikationskanaler, för att vi tillsammans ska bygga längre liv, säger Geir Thomas Fossum, vd Beijer Byggmaterial.

Beijer Byggmaterial har tillsammans med sina kunder ökat sitt bidrag och engagemang till Mustaschkampen för varje år. Årets nyheter i Beijers kampanj är att bästsäljaren, den specialframtagna meterstocken med mustaschtryck nu får sällskap av en hantverkarkniv och ett måttband med Mustaschsymbolen. Förhoppningen är att hantverkare runt om i Sverige passar på att köpa på sig detta kit med förbrukningsartiklar samtidigt som man med stolthet kan bära dem och visa sitt stöd för Mustaschkampen.  

Beijer kommer även att aktivera sina kunder och personal i att delta i Mustaschmilen.

Beijers kampanj pågår från 1 november – 31 december.

Här hittar du ditt närmaste byggvaruhus.

Dela artikeln
Foto:
Beijer Byggmaterial

Stöd kampen mot prostatacancer

Scanna koden i Swishappen för att stödja kampen mot prostatacancer med 100 kr.
Varje krona räknas!

Stöd kampen mot prostatacancer. Varenda krona räknas! Swisha valfritt belopp.

Swisha ditt stöd
QR-kod för Swishbetalningar.

Eller Swisha valfritt belopp till

900 10 17
Logotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontrollLogga: SwishLogotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontroll