tillbaka
Man som svingar en golfklubba.Man som svingar en golfklubba.
Mustaschkampens mustaschikon

Dormy fortsätter stödja kampen mot prostatacancer

Dormy har stått bakom Mustaschkampen sedan 2018 och är från och med förra året en av kampanjens stolta huvudpartners.

Under hela november kan Dormys kunder runda upp sin summa i kassan till förmån för Prostatacancerförbundet, både i varuhusen och på dormy.se. Den som rundar upp med 50 kronor eller mer är som tack automatiskt med i utlottningen av varor från Callaway till ett värde av 10 000 kronor.

Dormy säljer även Prostatacancerförbundets nya pin och armband. Samt förra årets Mustaschkampen-pin med budorden ”We want you”, som symboliserar att alla kan delta i kampen mot prostatacancer. Intäkterna går oavkortat till Prostatacancerförbundet. Utöver Mustaschkampens produkter skänker Dormy även 50% av försäljningen från den blå Dormy-handduken och 30 kronor för varje såld näve av de blå Dormy-peggarna.

– Det känns både roligt, inspirerande och viktigt att Dormy återigen är med och stöttar Mustaschkampen. Vi har växlat upp vårt engagemang under de senaste åren och fortsätter med nya initiativ för att bidra så mycket som möjligt. Årets nyhet är att vi har tagit fram blå peggar som kunderna kan köpa en näve av. För varje såld näve skänker vi 30 kronor och dessutom är peggarna väldigt visuella med sin färg och det gör ju att det här viktiga ämnet uppmärksammas ytterligare bland golfarna. Sedan har vi en rad andra initiativ som ska inbringa pengar under november, säger Mats Hedlund som är ansvarig för Dormys välgörenhetsarbete.

Köp dina golfprodukter här.

Dela artikeln
Foto:
Dormy

Stöd kampen mot prostatacancer

Scanna koden i Swishappen för att stödja kampen mot prostatacancer med 100 kr.
Varje krona räknas!

Stöd kampen mot prostatacancer. Varenda krona räknas! Swisha valfritt belopp.

Swisha ditt stöd
QR-kod för Swishbetalningar.

Eller Swisha valfritt belopp till

900 10 17
Logotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontrollLogga: SwishLogotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontroll