tillbaka
Leende man sitter i en golfbilLeende man sitter i en golfbil
Mustaschkampens mustaschikon

Dormy tar steget upp till huvudpartner

Dormy har varit med och stöttat Mustaschkampen sedan 2018. I år tar de steget upp och är numera en av kampanjens stolta huvudpartners.

Under hela november kan Dormys kunder runda upp sin summa i kassan till förmån för Prostatacancerförbundet. Den som rundar upp med 50 kronor eller mer är automatiskt med i utlottningen av varor för 5 000 kronor till butikspris från någon av Dormys 14 leverantörer. Värdet på de utlottade produkterna uppnår ett värde på 70 000 kronor.

Dormy säljer även Mustaschkampens pins med budorden "We want you". Intäkterna för pinsen går oavkortat till Prostatacancerförbundet.

Mustaschkampen är Prostataförbundets årligen återkommande kampanj för att lyfta medvetandet kring prostatacancer och manlig hälsa. Varje november blandas humor och allvar för att samla in pengar till forskning, bättre vård och möjligheten till att sprida kunskap om prostatacancer. Något som Dormy stått bakom sedan 2018.

– Vi ser fram emot att ytterligare förstärka samarbetet med Prostatacancerförbundet och sluta upp bakom Mustaschkampen. Det är dessutom roligt att vi har fått med så många av våra leverantörer på tåget. Detta göra att vi förhoppningsvis kan samla ihop riktigt mycket pengar, säger Mats Hedlund, delägare av Dormy.

Köp dina golfprodukter via Dormys webbshop.

Dela artikeln
Foto:

Stöd kampen mot prostatacancer

Scanna koden i Swishappen för att stödja kampen mot prostatacancer med 100 kr.
Varje krona räknas!

Stöd kampen mot prostatacancer. Varenda krona räknas! Swisha valfritt belopp.

Swisha ditt stöd
QR-kod för Swishbetalningar.

Eller Swisha valfritt belopp till

900 10 17
Logotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontrollLogga: SwishLogotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontroll