tillbaka
Medarbetare från Apoteksgruppen står tillsammans enade i kampen mot cancer.Medarbetare från Apoteksgruppen står tillsammans enade i kampen mot cancer.
Mustaschkampens mustaschikon

Enade mot cancer

Varje år säljer Apoteksgruppen rosa band och blå mustascher där varje krona går direkt till Bröstcancerförbundet och Prostatacancerförbundet. Genom årets kampanj vill man belysa att varenda en av oss kan göra skillnad och att när många gör något så litet som att köpa ett band eller en mustasch eller lägga till 5 kronor, så blir det något stort när man gör det tillsammans. Därav är årets tema ”Tillsammans är vi Enade mot cancer”.

– I år vill vi med vår kampanj visa hur våra medarbetare står ”Enade mot cancer” tillsammans med förbunden och våra kunder. Det är viktigt för oss att lyfta fram våra medarbetare och deras insatser på alla vis vi kan, då de är hjärtat i vår verksamhet och gör verklig skillnad genom att engagera sig och sälja band och mustascher för förbundensräkning, säger Anna Bergstedt, Marknads- och kommunikationsdirektör på Apoteksgruppen.

När: Under perioden 1 oktober till 30 november pågår försäljningen av rosa band och blå mustascher.
Var: Rosa band och blå mustascher säljs på alla Apoteksgruppens apotek i hela Sverige och på apoteksgruppen.se
Vad: Apoteksgruppen är den enda apotekskedjan som är huvudpartner till både Bröstcancerförbundet och Prostatacancerförbundet genom att sälja rosa band och blå mustascher under hela oktober och november. Alla intäkter från försäljningen av rosa band och blå mustascher går oavkortat och specifikt till Bröstcancerförbundet och Prostatacancerförbundet.

Läs mer om kampanjen på Apoteksgruppens hemsida

Här hittar du Apoteksgruppen närmast dig

Dela artikeln
Foto:
Apoteksgruppen

Stöd kampen mot prostatacancer

Scanna koden i Swishappen för att stödja kampen mot prostatacancer med 100 kr.
Varje krona räknas!

Stöd kampen mot prostatacancer. Varenda krona räknas! Swisha valfritt belopp.

Swisha ditt stöd
QR-kod för Swishbetalningar.

Eller Swisha valfritt belopp till

900 10 17
Logotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontrollLogga: SwishLogotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontroll