tillbaka
Harry Boy med blå mustaschHarry Boy med blå mustasch
Mustaschkampens mustaschikon

Mustasch Harry Boy - ambassadör för ATG

I många års tid har ATG aktivt deltagit i Mustaschkampen och sedan 2018 är ATG huvudpartner till Mustaschkampen. I årets upplaga av Mustaschkampen upprepar ATG, tillsammans med landets travbanor, förra årets succé med en utmaning banorna emellan.

– Att vara huvudpartner till Mustaschkampen är en självklarhet för oss på ATG. Våra kunder, landets travbanor och deras besökare är mycket engagerade i kampen mot prostatacancer, det har vi sett tydliga bevis på genom åren. Vi hoppas och tror på ett minst lika stort engagemang från alla inblandade som tidigare, säger Maria Guggenberger, hållbarhetschef på ATG.

Utmaning till förmån för både Mustaschkampen och travskolorna
Som ett led i insamlingen av pengar för Mustaschkampen anordnas i samarbete med Svensk Travsport en travbaneutmaning. Alla travbanor kan delta och de fem banor som under november samlar in mest pengar till Mustaschkampen får ett bidrag av ATG, i syfte att utveckla banans travskola.

Förra året gjorde travbanorna en fantastisk insats och samlade gemensamt ihop hela 657 883 kronor. På den totala topp-tio-listan över Mustaschkampens digitala insamlingar landade inte mindre än fyra travbanor; Axevalla, Solvalla, Solänget och Halmstadtravet.

Harry Boy i mustasch
Precis som tidigare år kommer ATG även att erbjuda “Mustasch-Harry Boy”, där ATG för varje spelad hundralapp bidrar med 10 kronor till Mustaschkampen (100, 200 eller 300 kronors insats). Kampanjen gäller varje V75-omgång från och med 6 november till och med 4 december.

Internt kommer ATG även att genomföra en tävling i hälsans tecken samt erbjuda personalen möjlighet att delta i Mustaschmilen.

Köp din Mustasch-Harry Boy här

Här hittar du din närmaste ATG-butik

Här hittar du samtliga travbanors digitala insamlingar

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se

Dela artikeln
Foto:
ATG

Stöd kampen mot prostatacancer

Scanna koden i Swishappen för att stödja kampen mot prostatacancer med 100 kr.
Varje krona räknas!

Stöd kampen mot prostatacancer. Varenda krona räknas! Swisha valfritt belopp.

Swisha ditt stöd
QR-kod för Swishbetalningar.

Eller Swisha valfritt belopp till

900 10 17
Logotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontrollLogga: SwishLogotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontroll