tillbaka
Mustaschkampens mustaschikon

Mustaschkampen i sociala medier

Mustaschkampen finns såklart både på Facebook och på Instagram. Där kan du hålla dig uppdaterad om allt möjligt som rör prostatacancer i allmänhet och Mustaschkampen i synnerhet. Följ oss gärna så att du inte missar något!

Vi vill jättegärna se vad ni gör för Mustaschkampen i sociala medier. Tagga in Mustaschkampen och använd hashtaggen #mustaschkampen2019 så hittar vi dig.

På Prostatacancerförbundets facebooksida kan du starta insamlingar, till exempel i samband med din födelsedag, eller ge en gåva. Dessvärre kan du inte göra det på Mustaschkampens facebooksida.

På Instagram har vi aktiverat en gåvodekal. Med hjälp av den kan vem som helst skänka vilket belopp som helst. Det är enkelt, dessutom. Ta en bild i story-läget och bläddra bland dekalerna, dessa hittar du via dekal-ikonen. Sök sen upp Mustaschkampen och lägg till dekalen i din bild. Skriv gärna en kommentar om varför du tycker att dina följare ska vara med i Mustaschkampen. Därefter är det bara att publicera din story. Klart! Stort tack för att du är med i kampen mot prostatacancer.

Dela artikeln
Foto:

Stöd kampen mot prostatacancer

Scanna koden i Swishappen för att stödja kampen mot prostatacancer med 100 kr.
Varje krona räknas!

Stöd kampen mot prostatacancer. Varenda krona räknas! Swisha valfritt belopp.

Swisha ditt stöd
QR-kod för Swishbetalningar.

Eller Swisha valfritt belopp till

900 10 17
Logotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontrollLogga: SwishLogotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontroll