tillbaka
Mustaschkampens rock t-shirtMustaschkampens Sweden Rock t-shirt
Mustaschkampens mustaschikon

Mustaschkampen på Sweden Rock Festival

Vi är så peppade och glada – Mustaschkampen kommer vara på plats på populära Sweden Rock Festival i Sölvesborg från onsdagen den 5 juni till lördagen den 8 juni. Sommarens kanske hetaste rockevent blev precis ännu bättre! Kom och träffa oss på Sweden Rock! 

Vi ser fram emot att ses för att göra skillnad och prata om vårt viktiga arbete. Kampanjledaren är på plats, vi säljer utvalda produkter från webbshopen och dessutom kommer vi att sälja specialdesignade rock t-shirts för 500 kronor/styck. Dessa unika t-shirts är inte bara ett stiligt tillskott till rockgarderoben, utan också ett sätt att visa stöd för kampen mot prostatacancer.

Mustaschkampen är inbjudna av Sweden Rock och står tillsammans med Solera och Ginger Joe Sweden. Vi kommer göra festivalupplevelsen kanske ännu mer minnesvärd och rolig, med vår officiella barberare Nathalie, som kommer trimma fina mustascher. Få en professionell trimning och delta i våra roliga tävlingar för en chans att vinna fina priser!

Missa inte chansen att träffa kampanjledaren Per-Anders, och att vara en del av Mustaschkampen på Sweden Rock Festival. Hoppas vi ses där och skapar oförglömliga sommarminnen tillsammans.

Dela artikeln
Foto:
Skiss på specialdesignade rock t-shirts

Stöd kampen mot prostatacancer

Scanna koden i Swishappen för att stödja kampen mot prostatacancer med 100 kr.
Varje krona räknas!

Stöd kampen mot prostatacancer. Varenda krona räknas! Swisha valfritt belopp.

Swisha ditt stöd
QR-kod för Swishbetalningar.

Eller Swisha valfritt belopp till

900 10 17
Logotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontrollLogga: SwishLogotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontroll