tillbaka
Barberare Nathalie Jäderqvist hos Klostermanns FrisörerBarberare Nathalie Jäderqvist och Mustaschkampens kampanjledare Per-Anders Nygård hos Klostermanns Frisörer
Mustaschkampens mustaschikon

Mustaschkampens första officiella barberare

Vår kampanjledare Per Anders Nygård träffar Nathalie Jäderqvist, som brinner för att uppmärksamma kampen mot prostatacancer. Hon har utsetts till att bli Mustaschkampens första officiella barberare och här berättar hon lite mer både om vad som driver henne och om mustasch- och skäggvårdstrender.

Vem är du?
– Nathalie Jäderqvist 24 år, håller till i Vallentuna med sambo, katt och villa. Är frisör sedan 6 år och även barberare sedan 3 år tillbaka.

Varför tackade du ja till att bli Mustaschkampens första officiella barberare?
– Ja, men hur roligt är inte det? Jag blev så hedrad och glad när jag fick frågan! Det känns galet att detta kommer precis nu när jag ska starta eget! Jag har från och med den 1 oktober en egen stol hos Klostermanns Frisörer i Täby.

Vad betyder Mustaschkampen för dig?
– För mig har det varit en självklarhet att uppmärksamma november som den månad där man ska visa sitt stöd för kampen mot prostatacancer. Mitt mantra är ”no shave november”. Jag tror i och för sig att det kommer från Cancerfonden men jag gillar uttrycket. 10 000 drabbas ju varje år och det är en sjuk siffra!

Att låta växa ut en mustasch på Mustaschkampens kampanjledare? Har han några förutsättningar?
– Ja, det tror jag absolut. Idag blir det en förberedande behandling och han vill inte ens visa sig på bild men det kommer!

Har intresset för skäggvård ökat?
– Ja, det märks en tydlig trend att män tänker mer på sitt utseende och bryr sig mer. Det är ett kul och lätt sätt att förändra sin look. Jag tror att det även finns en coronaeffekt, många kommer hit och har inte rakat sig på väldigt länge. Det i sig skapar insikten hos många kunder att det är häftigt med skägg och som kan bli ännu vassare med några besök hos barberaren.

Märker du av någon trend gällande populära mustascher?
– Jag skulle säga att ”cykelstyret” är ett vanligt önskemål. Sen handlar det mycket om att sköta om sin mustasch. Kammen, balsamet, oljan och vax till stylingen är viktigt för att få till det rätta uttrycket.

Hur hittar man en bra barberare?
– Jag skulle säga att sociala media är superviktigt! Sen är rekommendationer från kunderna ovärderliga.

Tack Nathalie för bra information kring mustasch- och skäggvårdstrender. Vi ser fram emot att ha dig som vår officiella barberare i Mustaschkampen 2021!

Vill även du få mustasch- och skäggvård av Nathalie? Här hittar du mer information om henne hos Klostermanns Frisörer i Täby.

Dela artikeln
Foto:

Stöd kampen mot prostatacancer

Scanna koden i Swishappen för att stödja kampen mot prostatacancer med 100 kr.
Varje krona räknas!

Stöd kampen mot prostatacancer. Varenda krona räknas! Swisha valfritt belopp.

Swisha ditt stöd
QR-kod för Swishbetalningar.

Eller Swisha valfritt belopp till

900 10 17
Logotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontrollLogga: SwishLogotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontroll