tillbaka
Ung man med stor blå lösmustasch iklädd mörka arbetskläder står i en verkstadshall för bilbesiktning.Ung man med stor blå lösmustasch iklädd mörka arbetskläder står i en verkstadshall för bilbesiktning.
Mustaschkampens mustaschikon

Opus Bilprovning - ny stolt huvudpartner

Tillsammans med sina kunder kommer Opus Bilprovning att samla in pengar till Mustaschkampen under hela november.

Företagets kunder har möjlighet att skänka 20 kronor i samband med besiktningen. Antingen kan kunderna skänka direkt vid webbokningen eller på plats vid själva besiktningen. Dessutom kommer Opus Bilprovning att matcha bidragen.

Opus Bilprovning kommer att marknadsföra detta på stationerna. All personal kommer att bära Mustaschkampen-pins. Även ett informationsblad, broschyr och affisch om kampanjen kommer finnas på alla stationer.

Företagets kundtjänst är också engagerad och informerar kunderna de kommer i kontakt med. Alla kunder tillfrågas om de vill stödja Mustaschkampen.

Det är även stort engagemang inom hela företaget. Opus Bilprovnings VD och vice VD har spelat in en informationsfilm om företagets deltagande och stöd för Mustaschkampen som visas för alla anställda via intranätet.

Kampanjen kommer att marknadsföras stort i sociala medier, i appen och på hemsidan. Det ska inte undgå någon att Opus – tillsammans med sina kunder stöttar Mustaschkampen.

Boka din besiktning via Opus Bilprovnings webbplats.

Dela artikeln
Foto:
Opus Bilprovning

Stöd kampen mot prostatacancer

Scanna koden i Swishappen för att stödja kampen mot prostatacancer med 100 kr.
Varje krona räknas!

Stöd kampen mot prostatacancer. Varenda krona räknas! Swisha valfritt belopp.

Swisha ditt stöd
QR-kod för Swishbetalningar.

Eller Swisha valfritt belopp till

900 10 17
Logotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontrollLogga: SwishLogotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontroll