tillbaka
Ung man med stor blå lösmustasch iklädd mörka arbetskläder står i en verkstadshall för bilbesiktning.Ung man med stor blå lösmustasch iklädd mörka arbetskläder står i en verkstadshall för bilbesiktning.
Mustaschkampens mustaschikon

Opus Bilprovning - stolt huvudpartner för andra året i rad

Precis som förra året kommer Opus Bilprovning tillsammans med sina kunder samla in pengar till Mustaschkampen.

I samband med besiktningen får kunderna möjlighet att skänka 20 kronor till Mustaschkampen. Antingen kan kunderna skänka 20 kronor direkt i webbokningen eller på plats vid själva besiktningen. Dessutom kommer Opus Bilprovning att dubbla bidragen som kommer in under kampanjperioden.

Opus Bilprovning jobbar med en bred marknadsföring i både sociala medier, i Opus-appen och på hemsidan. Alla stationer sätter upp affischer och andra informationsblad samt delar ut Mustaschkampen-broschyrer. All personal kommer även att bära Mustaschkampen-pins under hela kampanjperioden.

Genom företagets kundtjänst tillfrågas alla som ringer in om det vill vara med och stödja Mustaschkampen. Allt för att informera så mycket vi kan i alla olika kanaler och på så sätt ge alla möjligheten att vara med.

– Vi är både glada och stolta över att vi även i år är med som huvudpartner. Engagemanget är stort och kunderna uppskattar vår insats och att vi tillsammans är med och bidrar i kampen mot cancer, säger Marika Ireblad, kommunikations- och marknadschef på Opus Bilprovning.

Boka din besiktning via OpusBilprovnings webbplats

Dela artikeln
Foto:
Opus

Stöd kampen mot prostatacancer

Scanna koden i Swishappen för att stödja kampen mot prostatacancer med 100 kr.
Varje krona räknas!

Stöd kampen mot prostatacancer. Varenda krona räknas! Swisha valfritt belopp.

Swisha ditt stöd
QR-kod för Swishbetalningar.

Eller Swisha valfritt belopp till

900 10 17
Logotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontrollLogga: SwishLogotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontroll