tillbaka
Per Dyberg, kassör i Fred Norinders stiftelse, Olov Berggren, generalsekreterare Prostatacancerförbundet, Anders Randelius, Ordens Curator i Bifrostorden.Kent Lewén, ordförande Prostatacancerförbundet, Per Dyberg, kassör i Fred Norinders stiftelse, Olov Berggren, generalsekreterare Prostatacancerförbundet, Anders Randelius, Ordens Curator i Bifrostorden.
Mustaschkampens mustaschikon

Prostatacancerförbundet får finbesök av Bifrostorden

I början av december fick Prostatacancerförbundets kansli finbesök. På plats för att dela ut en gåva på 75 000 kronor till Mustaschkampen var Per Dyrberg, kassör i Fred Norinders Stiftelse tillsammans med Anders Randelius, Ordens Curator i Bifrostorden.

Kent Lewén, ordförande Prostatacancerförbundet, Per Dyberg, kassör i Fred Norinders stiftelse, Olov Berggren, generalsekreterare Prostatacancerförbundet, Anders Randelius, Ordens Curator i Bifrostorden.

Det är tredje året i rad som Prostatacancerförbundet mottar en fin gåva från Bifrostorden/Fred Norinders Stiftelse. Bifrostorden bildades 1925 och har sitt säte i Stockholm. Det är ett ungt och modernt ordenssällskap i Sverige. Ett av Bifrostordens ändamål är att bedriva hjälpverksamhet. Norinderstiftelsen är Bifrostordens näst största stiftelse i tillgångar räknat.

Dela artikeln
Foto:
Fiorella Öqvist

Stöd kampen mot prostatacancer

Scanna koden i Swishappen för att stödja kampen mot prostatacancer med 100 kr.
Varje krona räknas!

Stöd kampen mot prostatacancer. Varenda krona räknas! Swisha valfritt belopp.

Swisha ditt stöd
QR-kod för Swishbetalningar.

Eller Swisha valfritt belopp till

900 10 17
Logotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontrollLogga: SwishLogotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontroll