tillbaka
En leende hockeyspelare med blå lösmustasch åker i en upplyst ishall.En leende hockeyspelare med blå lösmustasch åker i en upplyst ishall.
Mustaschkampens mustaschikon

Så här är du med i Mustaschkampen

Mustaschkampen handlar om att använda glädje för att väcka engagemang kring ett viktigt ämne. Vissa odlar mustasch, andra tar lösmustascher till hjälp. Uppmärksamheten kring prostatacancer behövs och hur vi ser till att ämnet hamnar i strålkastarljuset är upp till oss. Forskningen och utvecklingen behöver ditt bidrag.

Privatpersoner

Som privatperson kan du enklast bidra till kampen genom att swisha valfritt belopp till 900 10 17. Du kan även dra igång en egen insamling tillsammans med dina vänner. Koppla insamlingen till ett hittepå eller en utmaning för bästa effekt. Vi är dessutom övertygade om att du och alla du känner behöver minst 1 lösmustasch och 1 reflex. Dessa och andra nödvändigheter hittar du i vår webbshop.

Alla kan bidra och varje gåva gör skillnad. 

Företag

Mustaschkampen samarbetar med alla typer av företag i alla tänkbara branscher. Det finns färdiga sponsornivåer i olika storlekar för er som vill sätta igång direkt.

Komplettera er medverkan med något som gör att ni sticker ut från konkurrensen. Här kan ni göra allt från att odla mustascher till att hitta på aktiviteter, skapa utmaningar eller mustaschprodukter, göra egna insamlingar eller sälja våra riktigt schyssta mustaschpins.

Dessutom kan vi såklart skräddarsy lösningar. Tillsammans gör vi något för alla budgetar och ambitionsnivåer.

Visst blir du också sugen på att hitta på något med Mustaschkampen? Kontakta oss för samarbete.

Föreningar och organisationer

Som förening eller organisation finns flera sätt att medverka och precis som för företag finns färdiga sponsornivåer att välja bland.

Tidigare år har sponsornivåerna kombinerats med den ena fantasifulla idén efter den andra. Det har arrangerats medlemsmöten, tävlingar, debatter, konferenser, insamlingar på gator och torg, målning av ensilagebalar, konserter, försäljning av mustaschbakelser och Fars dagsfirande. Utöver det har fotbollsmatcher, motorcykelkorteger, handbollsmatcher, ishockey, innebandymatcher och travtävlingar genomförts under Mustaschkampens flagg.

Mer finns att göra och alla idéer välkomnas. Ingen minns en fegis, visst? Samla ihop trupperna och kontakta oss nu direkt.

Regler för att delta i Mustaschkampen

Reglerna är enkla: pengarna som du/ni drar in ska gå till Mustaschkampen och Prostatacancerfonden. Mustaschkampen förbehåller sig rätten att avbryta insamlingar som inte linjerar med Prostatacancerfondens värdegrund.

Stort tack till var och en som på något sätt bidrar till Mustaschkampen.

Tack för att du gör Mustaschkampen och Prostatacancerfondens livsviktiga arbete möjligt.

Dela artikeln
Foto:

Stöd kampen mot prostatacancer

Scanna koden i Swishappen för att stödja kampen mot prostatacancer med 100 kr.
Varje krona räknas!

Stöd kampen mot prostatacancer. Varenda krona räknas! Swisha valfritt belopp.

Swisha ditt stöd
QR-kod för Swishbetalningar.

Eller Swisha valfritt belopp till

900 10 17
Logotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontrollLogga: SwishLogotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontroll