tillbaka
Mustaschkampens mustaschikon

Välgörenhetsauktion gav 202 000 kronor

Prostatacancerförbundets ordförande Kjell Brissman, Kim Hadén och Timmie Hagström från CN:s Gräv AB, Doosans försäljningschef Carl-Johan Sunnerfjord.

I november genomförde Maskinia tillsammans med leverantörer och samarbetspartner en välgörenhetsauktion till förmån för Mustaschkampen 2019. Maskinen som auktionerades ut var den unika Doosan DX10z Blue Edition. Maskinen är folierad i Mustaschkampens blåa färger och är dekorerad med Mustaschkampens och deltagande företags logotyper. RF System och engcon, tillsammans med Maskinia och auktionsföretaget Klaravik är de fyra företag som tillsammans gjort detta bidrag möjligt.

Auktionen pågick mellan den 1 och 29 november. De sista minuterna av auktionen direktsändes på Facebook och efter en hård budgivning landade det vinnande budet på 202 000 kronor. Det vinnande företaget blev CN:s Gräv AB.

– Vi på Maskinia är mycket glada och stolta över att återigen kunna bidra till forskningen kring cancer. Vi tackar våra leverantörer och samarbetspartners för deras engagemang samt våra fantastiska kunder som deltog i budgivningen. Ett stort tack till CN:s Gräv AB för deras insats och grattis till en riktigt fin maskin, säger Daniel Gustavsson, marknadsansvarig på Maskinia.

Dela artikeln
Foto:

Stöd kampen mot prostatacancer

Scanna koden i Swishappen för att stödja kampen mot prostatacancer med 100 kr.
Varje krona räknas!

Stöd kampen mot prostatacancer. Varenda krona räknas! Swisha valfritt belopp.

Swisha ditt stöd
QR-kod för Swishbetalningar.

Eller Swisha valfritt belopp till

900 10 17
Logotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontrollLogga: SwishLogotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontroll