tillbaka

Nyheter och inspiration

Mustaschkampens mustaschikon

Såhär är du med i Mustaschkampen

Mustaschkampen samlar in pengar till forskning, utveckling och utbildning kring prostatacancer. Företag, föreningar, organisationer och privatpersoner kan vara med. Alla bidrag hjälper i kampen mot prostatacancer.

Läs artikeln
En pappa bär sin dotter på sin högra arm. De är utomhus i ett höstlandskap.En pappa bär sin dotter på sin högra arm. De är utomhus i ett höstlandskap.

Sveriges vanligaste cancersjukdom

Prostatacancer drabbar drygt 10 000 män årligen och idag lever fler än 110 000 svenska män med diagnosen. Det gör prostatacancer till Sveriges vanligaste cancersjukdom.

Läs artikeln
En läkare sitter i sjukhusmiljö och manövrerar en kirurgisk robot.En läkare sitter i sjukhusmiljö och manövrerar en kirurgisk robot.

Vart går pengarna från Mustaschkampen?

Alla pengar som samlas in via Mustaschkampen går till Prostatacancerfonden. Prostatacancerfonden delar ut pengarna till forskning och utveckling, stipendier och opinionsbildning.

Läs artikeln
En grupp kvinnliga boxare i lösmustascher som ser tuffa ut.En kvinnlig boxare med lösmustasch står med lindade händer i kampställning.

Vad är Mustasch­kampen?

Mustaschkampen är Prostatacancerförbundets årligen återkommande kampanj som använder glädje för att väcka uppmärksamhet kring ett viktigt ämne. Det spelar ingen roll om mustaschen är din egen eller en påklistrad. Alla kan vara med i Mustaschkampen.

Läs artikeln

Blodprov som första steg

Det första steget för att ta reda på om du är drabbad av prostatacancer är oftast att läkaren tar ett PSA-prov. Det är ett enkelt blodprov som mäter ett prostataspecifikt ämne som bildas i prostatakörteln.

Läs artikeln

Stöd kampen mot prostatacancer

Scanna koden i Swishappen för stödja kampen mot prostatacancer.
Varje krona räknas!

Stöd kampen mot prostatacancer. Varenda krona räknas! Swisha valfritt belopp till:

QR-kod för Swishbetalningar.

Eller Swisha valfritt belopp till

90 01 017
Logga: SwishLogotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontrollLogotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontroll
FoppaFoppa

Foppa 💙 Mustaschkampen

ATG är huvudsamarbetspartner i Mustaschkampen. Förutom att skänka ett större belopp startar de en insamling för att sprida kampanjen så att den når ut i hela landet. Ambassadören Peter ”Foppa” Forsberg har ett viktigt meddelande.

Läs artikeln