tillbaka
Bild på Per-Anders, Nathalie, Maria och Elin vid områdetBild på Mustaschkampens tält och Ginger Joe området
Mustaschkampens mustaschikon

Tack Sweden Rock Festival

Mustaschkampen fanns på plats och bidrog med att sprida kunskap och glädje bland besökarna. Vårt tält vid Udden blev snabbt en populär mötesplats för tävlingar, information och barberarfix. Många snickare, målare, plåtslagare och andra festivalbesökare tävlade om att snabbt fälla ut och ihop en meterstock från Beijer Bygg. Varje dag korade vi en vinnare som, utöver äran, belönades med den snygga, limiterade rock t-shirten. Den snabbaste av alla deltagare under hela festivalen var Daniel, med en imponerande tid på 5,18 sekunder.

Bild: Festivalbesökare som trimmat mustaschen och fått gnuggisar i pannan.

Vår officiella barberare Nathalie stod redo i Ginger Joe's snygga barberarhörna, där hon trimmade mustascher och skägg, vilket gjorde att festivalbesökarna lämnade tältet både välvårdade och välinformerade. Dessutom fick både barn och vuxna chansen att få temporära tatueringar i form av blåa och orange-glittriga mustascher.

Bild på besökare i fina gnuggisar
Bild: Fina gnuggisar


Festivalen är inte bara en av Skandinaviens största rockfestivaler, utan också ett enastående välorganiserat evenemang som utmärker sig genom sin fantastiska stämning, effektiva logistik och goda matutbud. Vi uppmärksammade hur främlingar blev vänner och delade musikupplevelserna tillsammans. Alla, från hängivna rockfantaster till familjer och förstegångsbesökare, upplevdes välkomna. Oavsett om det handlade om säkerhetsvakter, volontärer, tekniker eller städpersonal, arbetade alla tillsammans för att säkerställa att evenemanget flöt på smidigt och att alla besökare fick en så bra upplevelse som möjligt.

Bild på en av vinnarna i tävlingen
Bild: En av vinnarna i Beijer Bygg-tävlingen.

Tusen tack Sweden Rock Festival och Ginger Joe för denna upplevelse. Rock on!

Dela artikeln
Foto:
Mustaschkampen

Stöd kampen mot prostatacancer

Scanna koden i Swishappen för att stödja kampen mot prostatacancer med 100 kr.
Varje krona räknas!

Stöd kampen mot prostatacancer. Varenda krona räknas! Swisha valfritt belopp.

Swisha ditt stöd
QR-kod för Swishbetalningar.

Eller Swisha valfritt belopp till

900 10 17
Logotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontrollLogga: SwishLogotyp: 90 konto - Svensk insamlingskontroll